Meld nu je schade
Werkgever, doe je al mee aan de Pensioen3daagse?woensdag, 9 oktober, 2024

Tijdens de Pensioen3daagse organiseren werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs in het hele land activiteiten om werknemers overzicht en inzicht te geven in hun pensioen. Dit kan digitaal of op de werkplek. Doet jouw bedrijf ook mee?

De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken en wordt dit jaar gehouden op 12, 13 en 14 november. Ieder jaar sluiten veel partijen zich aan met als doel om het pensioenbewustzijn te verhogen.

Pensioenlunch in de kantine

Als werkgever kun je promotiemateriaal aanvragen, digitale middelen downloaden (voor bijvoorbeeld intranet) en gebruik maken van tips voor effectieve pensioencommunicatie. Op deze pagina lees je allerlei suggesties voor activiteiten. Denk aan een pensioenlunch in de bedrijfskantine waar je je medewerkers bijvoorbeeld de AOW-tool of de pensioentool Check het Nu laat invullen. Er is een draaiboek beschikbaar dat je kunt downloaden. Ook nuttig: vraag een adviseur voor een (digitale) presentatie of voor persoonlijke gesprekken met medewerkers die daar behoefte aan hebben.

Waarom meedoen met de Pensioen3daagse?

  • Free publicity: je lift mee met de landelijke campagne van de Pensioen3daagse en alle media-aandacht die daarbij komt kijken.
  • Bestel gratis promotiemateriaal met posters, flyers en nog veel meer.
  • Maak gebruik van de online toolkit met handige pensioentools, korte animaties, presentaties en nog veel meer inspiratie.
  • Gebruik de social media toolkit met handige voorbeeldteksten die je zelf kunt gebruiken op je social media kanalen.
  • Jij helpt als goed werkgever jouw werknemers/deelnemers om hun pensioenvragen te stellen. Zeker nu de Wet toekomst pensioenen wordt ingevoerd, leven er veel vragen bij pensioendeelnemers. Maak van dat moment gebruik!
Anderen lazen ook
Studenten, laat zorgtoeslag niet liggen! Lees meer
Word cyberweerbaar en vraag als ondernemer een subsidie aan Lees meer
Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in